محل تبلیغات شما

فوتوشاپ یکی از نرم افزارهای محبوب برای ادیت عکس و ایجاد تصاویر است. با استفاده از فوتوشاپ می‌توانید هر گونه تغییری را که می‌خواهید بر روی تصاویر خود به وجود بیاورید. اما برای اینکه بتوانید به عنوان یک شخص حرفه‌ای که سابقه و مهارت کافی در استفاده از فوتوشاپ دارد خود را معرفی کنید، می‌بایست که یک سری نکات را در هنگام استفاده از فوتوشاپ رعایت کنید. در این پست با من همراه باشید تا با نکاتی کاربردی برای فوتوشاپ آشنا شوید.

 

 

نکات مهم برای حرفه‌ای شدن در فوتوشاپ

برای حرفه‌ای شدن در فوتوشاپ نیاز به دیدن آموزش‌های گوناگون و تمرین و تکرار آن دارید. در این بخش نکاتی را به شما آموزش خواهم داد که از پیچیدگی زیادی برخوردار نیستند و بسیار راحت می‌توانید آن‌ها را پیاده سازی کنید. اگر این نکات را به یک عادت در هنگام کار با فوتوشاپ تبدیل کنید و به صورت روتین از این نکات استفاده کنید به یک فوتوشاپ کار حرفه‌ای تبدیل خواهید شد.

 

برای لایه‌ها یک اسم وارد کنید

زمانی که در نرم‌افزار فوتوشاپ یک لایه جدید ایجاد می‌کنید، این نرم‌افزار با توجه به آخرین لایه‌ای که ایجاد کرده بودید اسم جدیدی برای لایه انتخاب خواهد کرد. حالا فرض کنید که بر روی پروژه بزرگی کار می‌کنید و بیش از 100 لایه در آن وجود داشته باشد. اگر در این پروژه بخواهید یکی از لایه‌هایی که قبلا ایجاد کرده بودید را دوباره ادیت کنید و اسمی برای آن انتخاب نکرده باشید، پیدا کردن آن کار بسیار سخت و زمان‌گیری خواهد شد.

 

گروه‌بندی لایه‌ها

در پروژه‌های خیلی بزرگ نام گذاری لایه‌ها لازم است اما کافی نیست. فرض کنید که بخواهید بین 100 لایه یک لایه را پیدا کنید، حتی با اینکه اسم لایه را بدانید باز هم زمان زیادی صرف اسکرول کردن و پیدا کردن اسم لایه خواهد شد. برای اینکه بتوانید لایه‌های خود را راحت‌تر پیدا کنید و مدیریت بهتری روی آن‌ها داشته باشید گروه بندی لایه‌ها یک امر واجب به حساب می‌آید.

 

انتخاب اسم درست برای فایل‌ها

برای اینکه در هر کاری حرفه‌ای جلوه کنید و بتوانید آن را به درستیی مدیریت کنید باید منظم باشید. در طراحی دیجیتال و استفاده از فوتوشاپ نیز این قضیه حاکم است. برای اینکه در این زمینه نظم را رعایت کرده باشید باید فایل‌های نهایی خود را به شکلی منظم و با اسم‌هایی واضح علامت‌گذاری کنید.

 

متن و عکس‌ها را نکشید

یکی از نکاتی که متاسفانه بین طراحان گرافیک تازه کار رعایت نمی‌شود، کشیدن عکس‌ها و متن‌ها وبزرگ و کوچک‌ کردن آن‌ها بدون رعایت نسبت می‌باشد. با بزرگ کردن بیش از حد تصاویر کیفیت آن‌ها به شدت افت پیدا خواهد کرد و اگر بدون رعایت یک نسبت خاص تصاویر را کوچک یا بزرگ کنید کیفیت کار نهایی شما افت پیدا می‌کند.

 

تغییرات را بر روی لایه‌های گوناگون لحاظ کنید

باید به این نکته توجه کنید که فضای فوتوشاپ کمی متفاوت است و اصلا شبیه به طراحی کردن بر روی کاغذ و قلم نیست. در طراحی با کاغذ و قلم تمامی طرح رسم شده بر روی یک صفحه اتفاق می‌افتد.

اما طرز کار فوتوشاپ به این شکل نیست. بهتر است که در هنگام کار با فوتوشاپ برای رنگ آمیزی، رسم خطوط جدید و . از لایه‌های جدید استفاده کنید. با استفاده از لایه‌های جدید و متفاوت در فوتوشاپ بازگردانی و پاک کردن تغییرات بسیار ساده‌تر خواهد شد. این نکته را حتما به ذهن بسپارید و هرگز تمامی تغییرات مدنظر خود را بر روی یک لایه پیاده سازی نکنید.

پیشنهاد می‌کنم برای اعمال چنین تغییراتی از لایه ماسک، اسمارت آبجکت‌ها استفاده کنید.

 

از ابزار مناسب کمک بگیرید

احتمالا خیلی از شماها کار یادگیری فوتوشاپ را با استفاده از کامپیوتر و لپتاپ و با استفاده از ماوس و کیبورد شروع کرده باشید. استفاده از ماوس و کیبورد برای ادیت کردن و طراحی کردن سخت و گاهی بسیار زمانبر می‌باشد. اما راخ حل چیست؟

من پیشنهاد می‌کنم که از

قلم نوری برای طراحی‌های گرافیکی و ادیت عکس‌های خودتان استفاده کنید. قلم نوری یک وسیله الکترونی است که از یک تبلت و یک قلم ایجاد شده است. با حرکت قلم بر روی سطح تبلت حرکات، فشار و زاویه قلم شما ثبت خواهد شد و نتیجه کار در صفحه نمایشگر به شما نشان داده می‌شود.

استفاده از قلم نوری حس و حال استفاده از کاغذ و قلم را به شما القاء می‌کند با این تفاوت که نتیجه کار بر وی صفحه نمایشگر و به صورت دیجیتالی به نمایش در می‌آید. حتما اگر می‌خواهید طراحی حرفه‌ای و باجزئیاتی داشته باشید از قلم نوری در کارهای خود استفاده کنید. قلم نروی بهترین جایگزین برایی ماوس و کیبورد است.

 

لایه‌های خالی را حذف کنید

زمانی که یک لایه و یا فیلد متنی ایجاد می‌کنید و آن را خالی می‌گذارید، بلافاصله آن را حذف کنید. اگر در آخر کار به پروژه برگردید و با لایه‌ای خالی روبرو شوید مطمئنا برای شما این سوال پیش می‌آید که این لایه متعلق به کدام بخش بوده است و چه محتوایی در آن قرار داشته. با حذف به موقع لایه‌های خالی از گیج شدن و اذیت شدن خود دوری کنید.

 

حرف آخر

حرفه‌ای شدن در فوتوشاپ به زمان و تکرار مداوم نیاز داد. تنها با دانستن این نکات به یک طراح حرفه‌ای تبدیل نمی‌شوید، اما این نکات اصول و مبداء شروع کار با فوتوشاپ هستند و با رعایت آن‌ها حتما در آینده و در زمان انجام پروژه‌ها از کار طراحی با فوتوشاپ لذت خواهید برد.


وبلاگ پویا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها